The product is added succesfully to the cart

  • To continue shopping, click the button "Continue shopping"
  • To go to the cart, click "Go to cart"
0 items in cart - €0,00

Ambu ResCue Maske im Grünen Softcase

Ambu ResCue Maske im Grünen Softcase
 
Artikelbezeichnung
Die Ambu Res-Cue Maske wurde entwickelt, um gleichermaße Schutz für Patienten und Helfer zu bieten (Alle Altersgruppen)und Sie kann auch mit einem manuellen Beatmungsbeutel verbunden werden.

Merkmale
Verhindert den direkten Kontakt mit dem Mund, Nase und Gesicht des Patienten.
Die Res-Cue Taschenmaske unterstützt dabeiHemmungen abzubauen, die HLW zu starten.
Die transparente Maskendom erlaubt dem Ersthelfer die Lippenfarbe des Patienten zu beobachten und Erbrochenes zu erkennen.
 
Spezifikationen
Abmessungen: 138 mm x 113 mm x 50 mm.
Hergestellt aus 100% latexfrei Material.

- Aus dauerhaftem Kunststoff hergestellt für einfache Reinigung und lange Lebensdauer.
- Sauerstoff Einlass (optionel) erleichtert die erhöhte Sauerstoffversorgung des Patienten.

Auf Sonderbestellung auch mit Ihrem Logo erhältlich oder in anderen Farben.
Bestelnummer E046.13.01000
Manufacturer AMBU
REF nr. manufactor 304001000
De Ambu Mark IV is verkrijgbaar in twee afmetingen: De Ambu Mark IV Volwassene, ontworpen voor manuele ventilatie van volwassenen en kinderen met een lichaamsgewicht met als ondergrens ongeveer 15 kg (3 jaar), en de Ambu Mark IV Baby, voor zuigelingen en kinderen met een lichaamsgewicht met als bovengrens ongeveer 20 kg (4-5 jaar).

Het unieke Ambu dubbele wand concept onderscheidt duidelijk de echte Ambu ballon van alle andere manuele beademingsapparaten. Het verschaft de “touch” waardoor Ambu ballonnen beroemd zijn. Het dunne buitenovertrek geeft de gebruiker een zeer goed 'vingertop' gevoel voor hoeveel druk benodigd is, terwijl de binnenballon met zijn luchtgaten snelle terugslag voor optimaal slagvolume mogelijk maakt. Dit geeft u complete controle over de hoeveelheid druk die aan de patiënt gegeven wordt en maakt, indien nodig, kunstmatige ademhaling met snelle frequenties mogelijk. Nog een uniek effect van de Ambu dubbele wand is dat de elasticiteit van de buitenovertrek de druk in de luchtwegen beperkt om boven ongeveer 7 kPa (70 cm H2O) te stijgen gedurende bediening van de Ambu Mark IV Volwassene met één hand.

Zowel Mark IV Volwassene en Baby zijn 100 % latexvrij. Het slanke ontwerp en kristalheldere behuizing die het unieke éénkleps ventiel bevat, maken onbelemmerde observatie van de werking van het ventiel mogelijk en vergemakkelijken het zicht en de controle op de luchtstroom naar de patiënt. De Ambu Mark IV Baby is voorzien van een drukbegrenzingsventiel dat opent als de druk in het ventiel ongeveer 4.0 kPa (40 cm H2O) bereikt. Indien meer druk benodigd is, kan de begrenzing gemakkelijk uitgeschakeld worden door op het aangehechte blokkeerkapje te drukken.

De Ambu Mark IV Volwassene is voorzien van een geïntegreerde handgreep die vasthouden vergemakkelijkt en in staat stelt uniforme compressies uit te voeren in alle noodhulp situaties, zelfs in natte omstandigheden - en voor gebruikers met kleine handen.

Het Ambu Mark IV Baby beademingsapparaat heeft een ergonomisch ontwerp dat optimaal in de handpalm past. U kunt het voor lange tijdsperioden comfortabel vasthouden zonder optreden van handvermoeidheid.

Beide afmetingen zijn voorzien van een draaimechanisme tussen het patiëntventiel en het masker; hierdoor is het mogelijk om van positie te veranderen of van hand te wisselen zonder ventilatie van de patiënt te onderbreken.
Article number: E046.13.01000
Delivery time
Uit voorraad leverbaar
Price €220,00 €266,20 incl. 21,00% BTW
Quantity
Add to wish list
Receive the latest news and offers via our newsletter.