Offers & New Products

Actie & Nieuw

Speciale aanbiedingen, mooie combideals en nieuwe producten, dat is wat u in deze categorie vindt. Ons assortiment wordt continue ge-update en alle producten waar een nieuwe variant van is of als er een echt nieuw product is, dan vindt u deze in de categorie nieuw. Dit loopt uiteen van pleisters en verbanddozen tot aan nieuwe soorten zelf medicatie en sporttape.

Leuke aanbiedingen en combinatiedeals

EHBO producten zijn in veel omgevingen verplicht en waar ze niet verplicht zijn is het verstandig om wel de basis in huis te hebben. Met onze combinatiedeals maken wij het voor u aantrekkelijk om verschillende EHBO-producten tegelijk aan te schaffen, dit door extra aantrekkelijke prijzen. Bekijk regelmatig onze aanbiedingen of meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u hiervan op de hoogte blijft. Onze aanbiedingen zijn niet enkel op kleine artikelen, maar ook op gehele oogspoelstations en verbanddozen.

Op = Op

De op=op producten zijn vaak producten die bij ons uit het assortiment gaan of die extra in prijs verlaagd zijn. De voorraad van deze EHBO-producten is dan ook vaak beperkt. Hebt u toevallig iets nodig dat hiertussen staat, dan kunt u veel geld besparen op de aanschaf van deze artikelen.
 
Receive the latest news and offers via our newsletter.