Sports

Sportmedisch: sportverzorging, eerste hulp bij sportletsel, én massageartikelen!

Tijdens het sporten kunnen er nog wel eens kleine ongelukjes gebeuren, maar ook goede spierpijn kan vervelend zijn. De producten die u hier vindt helpen de pijn te verzachten die opgelopen is tijdens het sporten. Zo vindt u onder andere diverse koel- en warmte elementen, sommige hiervan zijn zelfs zowel koud als warm te gebruiken. Maar ook voor hulpmiddelen bij blaren kunt u hier terecht. Met een goede blarenpleister van gel, deze voelt als een tweede huid, hebt u amper door dat er een blaar aanwezig is.

EHBO producten langs de lijn

Zeker bij sporten waar nog wel eens fysiek contact plaats vind, kunnen er vervelende ongelukken gebeuren. Daarom is het belangrijk dat de juiste eerste hulpmiddelen aanwezig zijn. Denk hierbij aan een brancard (deken), hoofdkussen, warmte dekens en EHBO-kleding. Maar ook diverse soorten sporttape zijn verkrijgbaar. Sporttape blijft extra goed zitten tijdens het sporten in verhouding tot gewone tape.

Overige EHBO-producten voor sport

Natuurlijk zijn er nog veel meer EHBO producten verkrijgbaar die bij sportverenigingen en fysiotherapeuten nodig zijn. Bijna alles kunt u bij EVAC First Aid & Safety Products vinden. Van spalken tot lege en gevulde EHBO tassen/ verbanddozen. Hebt u vragen over producten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u met het vinden de juiste producten.
 
Receive the latest news and offers via our newsletter.